ASML De wereld van de micro-elektronica

 

asml

 

Zelden stelt een hightechbedrijf zijn poorten open voor rondleidingen, maar gelukkig vormt ASML in Veldhoven daarop een uitzondering. Het is een Nederlands hightechbedrijf, in 1984 ontstaan uit een joint venture van ASM en Koninklijke Philips, en wereldwijd de belangrijkste leverancier van machines voor de halfgeleiderindustrie. De grootste opgave van ASML en zijn klanten - chipfabrikanten -  is om steeds kleinere details op chips te kunnen aanbrengen, waarbij deze meer reken- of opslagcapaciteit hebben bij een lager energieverbruik.

In het auditorium krijgt u van alles te horen over de geschiedenis en toekomst van het bedrijf en door middel van video en animatie wordt in begrijpelijke taal en niet al te technische bewoordingen uitleg gegeven over de ASML-technologie.

Daarna nemen we een kijkje in het nieuwe Experience Centrum. Het is een unieke kans om kennis te maken met een bedrijf van dit kaliber.

Datum

Dinsdag 11 december 2018

Tijd

10.00 - 13.00 uur

Locatie

De Run 6665, Veldhoven

Vervoer

Op eigen gelegenheid

Kosten

€ 5,00

Contactpersoon

Klik hier en log vervolgens in voor de contactgegevens.

Vanwege overweldigende belangstelling is de inschrijving stopgezet.

Op verzoek van veel leden is deze activiteit opnieuw opgenomen in het programma. Indien u inschrijft en vorig jaar op de wachtlijst stond, krijgt u voorrang.