bewerken2

Beginnerscursus bridge, iets voor jou?

bridge-voor-beginners

Leren bridgen is niet aan leeftijd gebonden. Maar het belangrijkste is dat je het spel tot op zeer hoge leeftijd kunt blijven spelen. Bridge verbindt het sociale aspect, de gezelligheid van het samen kaarten, met het competitieve aspect, de uitdaging van het bieden en van het juiste contract. Elk spel is weer anders.

Bridge heeft de naam moeilijk en elitair te zijn, maar niets is minder waar. De basisregels zijn niet zo moeilijk en na deze lessen bent u al in staat om met medecursisten het spel te spelen. Bridge is leuk en houdt de geest scherp. U zult vast veel plezier beleven aan dit kaartspel. De cursus wordt gegeven door Johan Suijkerbuijk, gediplomeerd bridgedocent van de vereniging van bridgedocenten.

Datums

Donderdag 08, 15 en 29 oktober 2020

05, 12, 19, en 26 november 2020

03, 10 en 17 december