Culturele Club - 6 Museumbezoeken

 

culturele-club-18-19

 

Ook dit jaar bezoeken de deelnemers van de Culturele Club in groepsverband zesmaal een, zo mogelijk actuele, tentoonstelling in verschillende musea en steden. Museumgidsen geven in een rondleiding van circa een uur informatie over de betreffende tentoonstelling.

Het is helaas niet mogelijk om nu al aan te geven welke musea en welke tentoonstellingen in het seizoen 2018 - 2019 zullen worden bezocht, maar het uiteindelijke programma zal gevarieerd zijn. Er is aandacht voor schilderkunst, beeldhouwkunst en andere kunstvormen uit verschillende stromingen en perioden. 

Op www.kvggoirle.nl staan vanaf begin augustus onder ‘Berichten’ de te bezoeken tentoonstellingen in september, oktober en november vermeld. Vanaf begin december is informatie te vinden over de tentoonstellingen die in januari, februari en maart zullen worden bezocht.

Een groep van de Culturele Club bestaat uit maximaal 18 deelnemers, waaronder de groepsleidster. Op dinsdagen, woensdagen en donderdagen worden de musea bezocht. Houd er rekening mee dat het reizen met openbaar vervoer, de loopafstand naar het museum en de rondleiding enige fysieke inspanning vergt.

Data

Zie schema op de website onder ‘Programma’; ook zijn hier de namen van de leidsters te vinden en is aanvullende informatie vermeld.

Kosten

€ 40,00. Een geldige Museumkaart is verplicht.

Contactpersoon

Klik hier en log vervolgens in voor de contactgegevens. Dit betreft de organisatie en niet de begeleiding van de groepen.

Neem uw museumkaart mee!