Culturele Club 2022 - 4 museumbezoeken

assen-glasgowboys

Dit verenigingsjaar bezoeken 12 groepen van de Culturele Club (bestaande uit maximaal 17 deelnemers inclusief de groepsleidster) in de maanden januari, februari, maart en april 2022 een, zo mogelijk actuele, tentoonstelling in verschillende musea onder leiding van een museumgids.

Op de website vrouwennetwerkgoirle.nl staat vanaf medio december 2021
vermeld welke tentoonstellingen worden bezocht.
De deelnemers ontvangen na inschrijving informatie over de te bezoeken tentoonstellingen, de groepsindeling, de datums en de procedures omtrent de museumbezoeken.

Houd er rekening mee dat het reizen met openbaar vervoer, de loopafstand naar het museum en de rondleiding van ca. een uur enige fysieke inspanning vergt. U dient dus zelfstandig te kunnen reizen en in het museum met de groep rond te kunnen lopen.

Datums

Zie het schema op de website onder ‘Programma’.
Ook de namen van de leidsters zijn hier te vinden.

€ 32,00, een geldige Museumkaart is verplicht.
Naast de Museumkaart wordt, door musea, de bankgiroloterij-vipkaart steeds vaker geaccepteerd als entreebewijs. Let wel dat het gebruik van zo’n entreebewijs tot uw eigen verantwoordelijkheid behoort en u de leidster hiermee niet extra kunt belasten als de toegang met deze kaart geweigerd wordt.

Vervoer

Op eigen gelegenheid en voor eigen rekening.

Uiterste Inschrijfdatum

24 november 2021

Groepsindeling

De inschrijvingsdatum is voor deelnemers niet bepalend of men geplaatst wordt in de opgegeven groep. Gestreefd wordt bestaande groepen bijeen te houden. Dit betekent dat bij teveel inschrijvingen in een bepaalde groep diegenen die ingeschreven hebben kunnen worden benaderd over aansluiten bij een van de andere groepen, waar nog wel ruimte is.

Mirjam Clarijs

de contactgegevens vindt u onderaan deze pagina, u kunt deze alleen zien als u bent ingelogd