Culturele Club - 6 museumbezoeken

 

culturle-club

 

Ook dit jaar bezoeken de deelnemers van de Culturele Club in groepsverband zesmaal een, zo mogelijk actuele, tentoonstelling in verschillende musea. Museumgidsen geven in een rondleiding van circa een uur informatie over de betreffende tentoonstelling. 

Het is helaas niet mogelijk om nu al aan te geven welke musea en welke tentoonstellingen in het seizoen 2019-2020 zullen worden bezocht, maar het uiteindelijke programma zal gevarieerd zijn. Er is aandacht voor schilderkunst, beeldhouwkunst en andere kunstvormen uit verschillende stromingen en perioden. 

De Culturele Club bestaat uit twaalf groepen en elke groep bestaat uit maximaal 18 deelnemers, waaronder de groepsleidster. Op dinsdagen, woensdagen en donderdagen worden de musea bezocht. Houd er rekening mee dat het reizen met openbaar vervoer, de loopafstand naar het museum en de rondleiding enige fysieke inspanning vergen. 

Op kvggoirle.nl is vanaf medio augustus en december vermeld welke tentoonstellingen in het najaar, resp. voorjaar worden bezocht. Begin september ontvangen de deelnemers informatie over de groepsindeling, de procedures en de museumbezoeken in het najaar.

 

Data

Zie het bezoekschema op de website
onder ‘Programma’.

 

 

Kosten

€ 40,00 Tevens is een geldige museumkaart verplicht.

 

 

Vervoer

De heen- en terugreis wordt
gemaakt op eigen gelegenheid
en is voor eigen rekening.

 

 

Groepsleiding

Via het bezoekschema op de website
zijn de namen van de leidsters te vinden.

 

 

Contactpersonen

Tineke Boomsma
Marijke Loevendie
de contactgegevens vindt
u onderaan deze pagina,
u kunt deze alleen zien
als u bent ingelogd