Culturele Club - 6 Museumbezoeken

Culturele club

Ook dit jaar bezoeken de deelnemers van de Culturele Club in groepsverband zesmaal een,
zo mogelijk actuele, tentoonstelling in verschillende musea en steden. Museumgidsen geven in een rondleiding van circa een uur informatie over de betreffende tentoonstelling.

Het is helaas niet mogelijk om nu al aan te geven welke musea en welke tentoonstellingen in het seizoen 2017 - 2018 zullen worden bezocht, maar het uiteindelijke programma zal gevarieerd zijn.
Er is aandacht voor schilderkunst, beeldhouwkunst en andere kunstvormen uit verschillende stromingen en perioden.

Op kvggoirle.nl staan vanaf eind augustus onder ‘Berichten’ de te bezoeken tentoonstellingen in september, oktober en november vermeld. Vanaf begin december is informatie te vinden over de tentoonstellingen die in januari, februari en maart worden bezocht.

Een groep van de Culturele Club bestaat uit maximaal 18 deelnemers. Op dinsdagen, woensdagen en donderdagen worden de musea bezocht.

Houd er rekening mee dat het reizen met openbaar vervoer, de loopafstand naar het museum en de rondleiding enige fysieke inspanning vergen.

Data Zie schema op de website onder ‘Programma’
Kosten € 40,00