Kerstviering met AkoorT

akoort-kerstviering

Het Tilburgs popkoor AkoorT dat in 2010 is opgericht, hecht er veel waarde aan een onderscheidend, eigentijds repertoire te hebben en zingt vooral popmuziek, aangevuld met R&B, gospel, soul en rock.

Op het repertoire staan songs van JP Cooper, Cee Lo Green, Ed Sheeran, Justin Timberlake, Jessie J Madcon, Racoon, Eminem & Rihanna, Matt Simons, No Doubt, Bob Marley, Nielson, een mix van diverse Happy Hardcore gabbers.

De meeste nummers worden met begeleiding (piano, percussie en gitaar) gezongen, op een enkel a capella arrangement na.

Dirigent Koos van Eijk schrijft veel arrangementen voor de liederen die door de leden van het koor worden uitgekozen. Vervolgens brengt Louise Donker, de stemcoach, de accenten aan in de manier waarop de arrangementen worden uitgevoerd.

Muziek is passie & fun en verbindt jong & oud: dat probeert AkoorT uit te stralen en over te brengen op het publiek.

Donderdag 12 december 2019

Ontvangst met koffie/thee

Toespraak door de voorzitter

Optreden AkoorT

CC Jan van Besouw

Liedeweijde Majoor
de contactgegevens vindt u onderaan
deze pagina, u kunt deze alleen zien
als u bent ingelogd

Na afloop krijgt u een drankje en een hapje aangeboden.