KVG krijgt Vrijwilligersprijs 2017!

Geplaatst op 17-12-2017  -  Categorie: Algemeen

Vrijdagavond werden wij aangenaam verrast tijdens de avond voor de vrijwilligers, die de gemeente Goirle elk jaar organiseert: wij ontvingen als vereniging de vrijwilligersprijs 2017! Namens het KVG waren aanwezig: Trix Vissers, Thea Sibma en Renate van Dommelen. We ontvingen een oorkonde en een heel klein beeldje.

We werden toegesproken door de burgemeester. Hij noemde onder andere het aantal leden, voor wie wij zoveel organiseren. Mensen zijn toch verrast als zij horen dat het er 650 zijn!

Daarnaast werden genoemd 'De week van de vluchteling' en 'Heel Goirle stemt' omdat wij bij deze projecten ook de samenwerking met andere organisaties/instellingen hebben gezocht.

Het is een eerbetoon aan iedereen die zich heeft ingezet voor het KVG: alle (oud)bestuursleden en alle leden die zich hebben ingezet voor de vereniging. En natuurlijk ook aan onze leden. Onze dank aan uw deelname bij zoveel activiteiten.

We zijn er blij mee!