Uitnodiging vrijwilligers

Geplaatst op 28-04-2017  -  Categorie: Algemeen

Als bestuur waarderen wij het zeer dat u actief betrokken bent bij het KVG Goirle als lid van een werkgroep, als contactpersoon of leidster van een activiteit of dat u op een andere manier het bestuur met raad en daad hebt bijgestaan. Als dank voor uw enthousiaste inzet nodigen wij u graag uit voor een gezellig samenzijn op dinsdag 30 mei, om 15.00 uur in de foyer van het CC Jan van Besouw. Onder het genot van een drankje en een hapje kunnen wij elkaar ontmoeten en terugkijken op een succesvol verenigingsjaar. Ook zorgen wij voor een kort intermezzo. Wij maken van die gelegenheid gebruik om ook nieuwe leden uit te nodigen, zodat wij met elkaar kunnen kennismaken.

Wilt u zo snel mogelijk (graag binnen een week, dus uiterlijk dinsdag 2 mei) laten weten of u kunt komen? U kunt een berichtje sturen naar: eitartsinimdanedel.[antispam].@kvggoirle.nl Vriendelijke groet,

namens het bestuur KVG Goirle,

Trix Vissers, voorzitter