Opening nieuwe seizoen met

the-legends-opening-nieuwe-seizoen

The Legends: Swingin’ in New Orleans!

We beginnen deze avond met de Algemene Ledenvergadering (ALV). De agenda, de notulen van de vorige ledenvergadering, het jaarverslag en de jaarrekening kunt u vanaf 9 augustus 2020 vinden op het beveiligde deel van de website.
Vanavond nemen we ook afscheid van voorzitter/bestuurder mevrouw Trix Vissers. Trix is bestuurslid vanaf 11 september 2013 en voorzitter vanaf 7 september 2016.

Na de ALV reizen we af naar het zuiden van De Verenigde Staten, naar de bakermat van de jazz: New Orleans. De stad die bekend stond om zijn street parades, het bruisende nachtleven en Mardi Gras. In de eerste helft van de vorige eeuw vierde de jazz hier zijn hoogtijdagen met muzikanten als Louis Armstrong, Louis Prima en Fats Domino.
The Legends, onder leiding van trompettist en vocalist Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens, verwelkomen u in hun eigen eenvoudige maar sfeervolle plattelands nachtclub. Het authentieke bluesy stemgeluid en de meesterlijke band brengen een sfeervolle traditie tot leven waarin vreugde en melancholie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Nummers als Oh Marie, Petite Fleur en natuurlijk When the Saints Go Marching In kunnen rekenen op gloedvolle vertolkingen in deze inspirerende voorstelling. Swing mee met Swingin’ in New Orleans!

Woensdag 09 september 2020

Ontvangst met koffie/thee

Afscheid voorzitter
mevrouw Trix Vissers

The Legends:
Swingin’ in New Orleans!

CC Jan van Besouw

Elly van den Tillaart

de contactgegevens vindt u
onderaan deze pagina, u kunt
deze alleen zien als u bent ingelogd

Na afloop krijgt u een hapje en een drankje aangeboden.