Vegetarisch eten in theorie

 

vegatarisch-eten-in-theorie

 

Vlees of vis laten staan, plantaardig eten; er is steeds meer belangstelling voor.
Bewust minderen van de consumptie van dierlijke producten is goed voor onze planeet en gezondheid. Maar hoe vertaal je dit naar de dagelijkse maaltijden? Compleet en in balans met alle benodigde voedingsstoffen?
De cursus is voor iedereen die iets heeft of wil hebben met vegetarische voeding en nieuwsgierig is naar de gezonde vertaling hiervan. 

Tip: er is ook een workshop vegetarisch koken, informatie hierover vindt u bij ‘Activiteiten’.

Datum

Dinsdag 06 oktober 2020

Tijd

19.45 - 22.00 uur

Locatie

CC Jan van Besouw

Docent

Mevrouw E. Snijders

Kosten

€ 5,00 inclusief koffie/thee

Contactpersoon

Anneke Slotboom

de contactgegevens vindt u
onderaan deze pagina, u kunt
deze alleen zien als u bent ingelogd