De stieren bij Broeders

geannuleerd 2

stieren-bij-broeders

 

Wij gaan kennismaken met de 900 stieren van vleesveehouderij Bij Broeders. Het is een modern duurzaam bedrijf gericht op het op verantwoorde wijze laten uitgroeien van de kalfjes tot volwassen stier.

De kalfjes blijven ongeveer 1 jaar in royale, schone stallen met dagelijks vers stro en een constante natuurlijke voeding van eigen bodem. Met veel licht- en luchtinlaat leven de stieren het hele jaar door in een ideaal klimaat. Het voer van de dieren is zo samengesteld dat het vlees een heerlijke pure smaak heeft.

We verzamelen in de Brasserij. Onder het genot van koffie of thee met iets lekkers kijken we naar een filmpresentatie over het bedrijf.
Daarna geeft eigenaar Henk Broeders ons een rondleiding in de stallen en in hun buitengebied. Een bezoek aan hun boerderijwinkel, op eigen gelegenheid, is zeker de moeite waard.

De rondleiding is makkelijk te belopen, alleen voor de filmpresentatie moeten we een trap op. Er is geen lift aanwezig.

Het is mogelijk om in de Brasserij te lunchen. Als je dit wilt stuur dan een mail aan onderstaande contactpersoon. De contactpersoon reserveert dan in de brasserij een tafeltje. De menukaart vind je op hun website.

Datum Woensdag 12 juni 2024
GEANNULEERD
Tijd 10.30 - 12.00 uur
Locatie Eindhovense weg 10, Berkel-Enschot
Parkeermogelijkheid achter de Brasserij 
Vervoer Op eigen gelegenheid
Kosten € 15,00, inclusief koffie/thee
met appelflap
Uiterste 
Inschrijfdatum
10 juni 2024
Contactpersoon

Eri Biezen

de contactgegevens vindt u
onderaan deze pagina, u kunt deze
alleen zien als u bent ingelogd