Vereniging

KVG Goirle is sinds 1988 een netwerk van en voor vrouwen met als doel een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling, ontmoeting en ontspanning van de leden. Wij bieden een plek om samen actief bezig te zijn en te blijven.

KVG Goirle is een open en onafhankelijke vereniging, die toegankelijk is voor alle vrouwen, ongeacht leeftijd, afkomst, geloofsovertuiging of geaardheid.

Wij organiseren een breed scala aan activiteiten, waarbij niet alleen aandacht wordt besteed aan versterking van de onderlinge sociale contacten, maar ook aan maatschappelijke thema’s.

Daarbij wordt het bestuur ondersteund door een groot aantal leden. Leden die het bestuur een helpende hand bieden als webmaster, coördinator, contactpersoon, gastvrouw. Andere leden zijn lid van een werkgroep of de Denktank of zetten zich in voor ondersteunende taken bijvoorbeeld ten behoeve van de communicatie.

Het verenigingsjaar loopt van 1 juni tot en met 31 mei.
De thuisbasis van KVG Goirle is Cultureel Centrum Jan van Besouw.

Vrijwilligersprijs 2017

vrijwilligersprijs-kvg-foto

Besloten pagina's
(alleen voor leden die ingelogd zijn)