HAVEP

havep-gebouw-banner

 


Een nieuw circulair onderkomen voor HAVEP, de Puij.

Iedere Goirlenaar kent het markante kantoorgebouw van Textielfabrieken H. van Puijenbroek aan de Bergstraat wel, een gebouw uit het begin van de vorige eeuw.

In 1934 gaat het bedrijf zich naast het produceren van doek, specialiseren in het maken van werkkleding. In de hoogtijddagen, zo rond 1939, heeft het bedrijf 1200 werknemers, voornamelijk uit Goirle. In 2022 verhuist HAVEP naar een gloednieuw gebouw aan de Parallelweg in Goirle en de komende jaren verrijst er op het oude fabrieksterrein een prachtige nieuwbouwwijk ‘Land van Anna’.

In het nieuwe circulaire HAVEP-pand geeft de heer Winfried Rooswinkel, manager facilities & projecten, een presentatie over het verleden, heden en de toekomst van HAVEP en met name over het tot stand komen van het bijzondere gebouw.

Tijdens de rondleiding krijgen we een indruk van de activiteiten van HAVEP in Goirle en horen we hoe veilige bedrijfskleding wordt vervaardigd. In het nieuwe Texperience Center krijgen we een indruk van de diverse en zeer uiteenlopende kledingmodellen.

Datums Dinsdag 25 februari 2025
Woensdag 26 februari 2025
Tijd 19.00 - 21.30 uur
Locatie HAVEP
Parallelweg 6-06, Goirle
Vervoer Op eigen gelegenheid
parkeren op eigen terrein HAVEP
Kosten € 5,00
Uiterste
Inschrijfdatum
15 november 2024
Contactpersoon

Yvonne van Poppel

de contactgegevens vindt u
onderaan deze pagina, u kunt deze
alleen zien als u bent ingelogd