Aangepast programma 2020-2021

Geplaatst op 06-09-2020  -  Categorie: Algemeen

knipsel

De vakantieperiode is voor de meeste van ons weer voorbij en een nieuw seizoen van onze vereniging staat voor de deur.

Er is door onze leden massaal ingeschreven voor de activiteiten van het verenigingsjaar 2020 - 2021, maar zoals u weet, zijn wij genoodzaakt om in verband met het heersende coronavirus ons te houden aan de overheidsmaatregelen om dit virus te bestrijden.

Tezamen met Cultureel Centrum Jan van Besouw, de te bezoeken bedrijven, sprekers en docenten hebben wij naar oplossingen gezocht om toch zoveel mogelijk activiteiten door te kunnen laten gaan. Voor de bridgecompetitie volgen wij de richtlijnen van de Nederlandse Bridge Bond.

W
ij hebben ons eerst gericht op het programma vanaf september tot en met december 2020.

Het programma voor de periode januari tot en met mei 2021 bekijken wij in een later stadium. Als u ingeschreven hebt voor deze laatst genoemde periode houdt u dan alstublieft de datums wel vrij in uw agenda.

Via de mail en berichten op de website houden wij u op de hoogte of activiteiten wel of niet doorgaan.