Abrupt einde verenigingsjaar 2019-2020

Geplaatst op 27-03-2020  -  Categorie: Algemeen

e8d95bba-02ee-409f-a03e-e790858093c3Als gevolg van de corona-pandemie en aangescherpte overheidsmaatregelen moeten wij helaas ook al onze activiteiten annulerenHiermee komt abrupt een einde aan het verenigingsjaar 2019-2020.

Wij kunnen ons voorstellen dat u teleurgesteld bent. Het Vrouwennetwerk Goirle gelooft echter in de kracht van samenwerking en wij steunen dan ook de gezamenlijke aanpak om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

De bloemen zijn bedoeld om u allen te bedanken voor alle inzet en begrip.

De betalingen van de geannuleerde activiteiten worden aan u terugbetaald of op een andere wijze gecompenseerd zoals vermeld in de brief die u van ons ontvangen heeft. Wij hebben hier wel enkele weken voor nodig, waarvoor wij uw begrip vragen.

Ondertussen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe verenigingsjaar 2020-2021. Vooralsnog gaan we ervan uit dat deze activiteiten doorgaan. Vanaf 1 juni kunt u zich voor deze activiteiten inschrijven.

Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd, maar mocht u toch nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar eitartsinimdanedel.[antispam].@vrouwennetwerkgoirle.nl en u krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons.

Pas goed op uw gezondheid en we zien u graag terug in het nieuwe verenigingsjaar.