Bestuursleden gevraagd

Geplaatst op 22-09-2017  -  Categorie: Algemeen

Wij doen een beroep op u. We zoeken naar actieve leden die, binnen of samen met het bestuur, mee willen werken aan het samenstellen van een mooi KVG-programma, dat beantwoordt aan de doelstelling: het leveren van een bijdrage aan het ontmoeten en de ontwikkeling, ontplooiing en ontspanning van de leden.

Het bestuur kan dit niet alleen. De club groeit omdat we zo succesvol zijn, maar daardoor wordt ook het werk steeds meer. Samen zijn we sterk, als u iets wilt doen bent u van harte welkom. Het gaat erom dat u iets doet waar u goed in bent en waar u plezier aan beleeft. Het enige dat we u vragen is wat tijd en heel veel enthousiasme!

Het is namelijk heel prettig als nieuwe bestuursleden ruim de tijd krijgen om de sfeer te proeven en mee te kijken naar onze werkwijze. Als u een nieuwe uitdaging of een zinvolle tijdsbesteding zoekt in een succesvolle vereniging dan kunt u dat kenbaar maken bij taairaterces.[antispam].@kvggoirle.nl

Het profiel van een bestuurslid kunt u vinden op het beveiligde gedeelte van de website of door deze link aan te klikken: functieprofiel-bestuurslid.pdf. Er wordt dan eerst gevraagd om uw naam en wachtwoord.