Wat een mooi afscheid van het Vrouwennetwerk Goirle

Geplaatst op 11-09-2020  -  Categorie: Algemeen

Mijn afscheid als voorzitter/bestuurder van het Vrouwennetwerk Goirle liep op 9 september anders dan gepland.  Geen 350 leden in de zaal, maar 75. Geen optreden van The Legends na de ALV, maar alleen de ALV en geen mogelijkheid om met de aanwezige leden na afloop in de foyer van het CC Jan van Besouw nog een persoonlijk praatje te maken want van de een naar de ander lopen was niet toegestaan. Heel begrijpelijk, onze gezondheid gaat immers boven alles. Ondanks alle beperkingen was mijn afscheid er een om nooit te vergeten.
Ik wil langs
deze weg iedereen bedanken die hieraan een bijdrage heeft geleverd. De vicevoorzitter van het Vrouwennetwerk voor haar hartelijke en lovende woorden, de prachtige bloemen van de vereniging maar ook van leden persoonlijk en van het CC Jan van Besouw, de sculptuur van Corry Ammerlaan ‘Beautiful people in communication’. De juiste communicatie vormt de rode draad voor een organisatie in balans. Thuis had ik al bloemen, cadeautjes, kaarten en mailtjes ontvangen, maar ik werd verrast door de vele kaarten en mailtjes die ik aangeboden kreeg. Bedankjes voor mijn inzet, maar ook die van mijn team, het bestuur. Van een aantal leden voor mijn inspirerende toespraken met Kerst en persoonlijke betrokkenheid bij lief en leed van de leden, bedankjes met emotie.
Ik heb ze samen met Hans, mijn echtgenoot, met veel genoegen gelezen.
Met veel plezier kijk ik terug op de afgelopen 7 jaar en in het bijzonder de afgelopen 4 jaar waarin ik naast bestuurder ook voorzitter mocht zijn van deze geweldige vereniging.
En ik voel mij bijzonder vereerd met het erelidmaatschap van de vereniging dat ik bij mijn afscheid mocht ontvangen.
Veel dank allemaal en ik hoop u nog vaak te ontmoeten bij activiteiten van het Vrouwennetwerk Goirle.

Trix Vissers-van Herpen