Inschrijven via de website

Geplaatst op 29-09-2021  -  Categorie: Algemeen

digitaal-aanmeldenInschrijven voor programmaonderdelen.

Op de website onder het kopje 'Programma' ziet u alle programmaonderdelen maar alleen de activiteiten met een groene balk staan op dit moment open voor inschrijving.

Door op de activiteit met een groene balk  te klikken ziet u de omschrijving van de activiteit, de datum(s), de uiterste inschrijfdatum, kosten en verdere informatie.

Heeft u een keuze gemaakt en wilt u voor een bepaald programmaonderdeel inschrijven?

- Ga naar website vrouwennetwerkgoirle.nl

- Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord

- Klik op 'Mijn Netwerk

- Klik op 'Inschrijven voor activiteiten'

U krijgt van ons altijd een mailbericht als er weer programmaonderdelen opengezet worden om op in te schrijven, dus check regelmatig uw mailbox.

Ook adviseren wij u om af en toe onze website te bezoeken. Op de homepage leest u het laatste nieuws van onze vereniging. Hebt u nog vragen? Neem dan eens een kijkje bij de rubriek 'Tekst en uitleg' op de homepage van de website.  Veelgestelde vragen worden hier beantwoord.

Wij hopen u snel te ontmoeten zodat we samen kunnen gaan genieten van een mooi verenigingsjaar.