Nieuw seizoen

Geplaatst op 26-05-2022  -  Categorie: Algemeen

Het is bijna zover.......

Jaarkalender

Met ingang van verenigingsjaar 2022-2023 hebben we gekozen voor een jaarkalender in plaats van een programmaboekje. Hiermee zijn we flexibeler bij noodzakelijke annuleringen en/of wijzigingen van het programma. Wel is per 1 juni a.s. op de website vrouwennetwerkgoirle.nl de uitgebreide programma-informatie terug te vinden. De jaarkalender geeft een overzicht per maand van alle activiteiten en is per post thuisbezorgd.

 Inschrijven

Inschrijven voor de door u gewenste activiteiten kan alleen via de website zoals hieronder omschreven:

Op de website onder het kopje 'Programma' ziet u alle programmaonderdelen maar alleen de activiteiten met een groene balk staan op dat moment open voor inschrijving. Door op de activiteit met een groene balk te klikken ziet u de omschrijving van de activiteit, de datum(s), de uiterste inschrijfdatum, kosten en verdere informatie.

Heeft u een keuze gemaakt en wilt u voor een bepaald programmaonderdeel inschrijven?

  • Ga naar website vrouwennetwerkgoirle.nl
  • Klik op 'Mijn Netwerk'
  • Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord
  • Klik op 'Inschrijven voor activiteiten'
  • Binnen enkele minuten krijgt u via mail een bevestiging van uw inschrijving.

Een paar dagen na sluiting inschrijvingstermijn zal u de factuur worden toegestuurd.

 U kunt tijdens de volgende periodes inschrijven voor het programma van:

  • juni en juli:                                 van 1 juni tot uiterlijk 15 juni
  • augustus en september:              van 1 juni tot uiterlijk 15 juli
  • oktober/november/december:      van 15 augustus tot uiterlijk 15 september
  • januari/februari/maart::              van 15 november tot uiterlijk 15 december
  • april/mei:                                   van 15 februari tot uiterlijk 15 maart.

 U krijgt van ons altijd een mailbericht als er weer programmaonderdelen opengezet worden om op in te schrijven, dus check regelmatig uw mailbox. 

  

Inschrijven voor de Culturele Club  

Het rooster van de Culturele Club met de leidsters en de daarbij behorende datums voor de museumbezoeken vindt u door te klikken op bezoekschema-culturele club-2022-2023.pdf

Houdt u bij inschrijving voor de Culturele Club a.u.b. rekening met deze datums alvorens u inschrijft voor andere activiteiten.

 

De indeling van de groepen is in handen van de contactpersonen van de Culturele Club. Plaatsing in een bepaalde groep kan afwijken van de regels die wij normaal hanteren met betrekking tot de volgorde van inschrijven.

 

Inschrijven voor Bridgecompetitie

Bij uw inschrijving dient u ook de naam van uw bridgepartner te vermelden. Er wordt dan gelijktijdig een plaats gereserveerd voor deze partner die ook zelf in moet schrijven.

 

Website 

Wij adviseren u om regelmatig te kijken op vrouwennetwerkgoirle.nl. Op de homepage leest u het laatste nieuws van onze vereniging. 

 

TIP: Controleer alvast of uw gebruikersnaam en wachtwoord nog kloppen door in te loggen op het beveiligde deel van onze website, zodat u startklaar bent voor uw inschrijving voor de activiteiten in het nieuwe verenigingsjaar.