Programma 2023-2024

Geplaatst op 18-05-2023  -  Categorie: Algemeen

Inschrijving 23-24

 
Beste leden, 

De jaarkalender voor het komende verenigingsjaar is inmiddels per post verzonden en op de website is het programma vanaf 18 mei zichtbaar.

Vanaf 01 juni kan er op alle activiteiten voor 2023-2024 ingeschreven worden.

De uiterste datum voor inschrijving staat bij de tekst van het programma vermeld.

Inschrijfprocedure

Alle activiteiten voorzien van groene balk staan open voor inschrijving. Door op de activiteit met een groene balk te klikken wordt de omschrijving van de activiteit en ook de datum(s), de uiterste inschrijfdatum, kosten en verdere informatie zichtbaar. 

Heb je een keuze gemaakt en wil je voor een bepaald programmaonderdeel inschrijven?

  • Ga naar 'Mijn Netwerk'
  • Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord
  • Klik op 'Inschrijven voor activiteiten'
  • Je krijgt na de inschrijving via e-mail altijd een bevestiging van de activiteiten waarop je ingeschreven hebt. Op deze bevestiging kun je nakijken of alles klopt.
  • Op de website onder 'tekst en uitleg' en 'afspraken' kun je meer uitleg vinden over de inschrijvingsprocedure etc.

Wachtlijst

Zit een activiteit vol dan word je automatisch op de wachtlijst gezet. Op meerdere datums inschrijven voor dezelfde activiteit is niet wenselijk. Schrijf gewoon in op de datum van je keuze en na 15 augustus bekijken wij de mogelijkheden om extra datums in te plannen. 

Facturatie

De contributiefactuur krijg je eind juni en de factuur voor je inschrijvingen wordt verzonden nadat de inschrijvingstermijn van de activiteit verlopen is. Wacht svp met betalen totdat je een factuur ontvangen hebt.