Vakantieperiode

Geplaatst op 24-06-2019  -  Categorie: Algemeen

chiosHet lustrumjaar van het KVG Goirle loopt ten einde en de vakantieperiode nadert. Samen hebben wij genoten van een heel feestelijk jaar. Wij willen iedereen bedanken die dit prachtige jaar mogelijk heeft gemaakt en in het bijzonder onze helpende handen. De helpende handen binnen onze vereniging zorgen ervoor dat wij kunnen blijven genieten van veel leuke activiteiten en wij waarderen ze enorm.

Vanwege de komende vakantieperiode zijn de bestuursleden niet altijd beschikbaar om op uw mails te reageren. Daarom kan het wat langer duren om een response te ontvangen. Wij vragen om uw begrip.

Wij wensen al onze leden een fijne zomer en kijken ernaar uit om u weer te zien tijdens de openingsavond van het nieuwe seizoen op 5 september.

Bestuur KVG Goirle,
Trix Vissers