Afspraken om te onthouden

Met activiteiten bedoelen wij: cursussen, workshops, (zomer)activiteiten, excursies en lezingen.

• U kunt van 1 juni tot uiterlijk 15 augustus inschrijven voor de activiteiten. De uiterste inschrijfdatum voor de zomeractiviteiten is vermeld bij de betreffende activiteit.
  • Er zijn activiteiten waarvoor u op meerdere data kunt inschrijven. LET OP: wilt u a.u.b. slechts op één voorkeurdatum inschrijven! Als u meer dan eenmaal inschrijft krijgt u ook meerdere facturen. Mocht u op de wachtlijst komen staan dan wordt u benaderd voor een andere datum.
  • Activiteiten gaan alleen door bij voldoende deelname.
  • Deelname aan een activiteit of het meerijden met andere leden is altijd op eigen risico.
  • Belangstellenden zijn welkom indien dit bij de activiteit staat vermeld.
  • Als u niet aanwezig kunt zijn bij een activiteit, dan geeft u dit door aan de ledenadministratie.
  • Voor aanvang van de meeste activiteiten dient u zich bij de daarvoor aangewezen persoon te melden.
  • U kunt een ingeschreven activiteit nog zelf annuleren, totdat u een factuur heeft ontvangen. U ziet bij het overzicht van uw activiteiten een kruisje achter de activiteit. Door hier op te klikken, annuleert u uw inschrijving.

• Als u niet kunt deelnemen aan een activiteit vindt er in principe geen restitutie plaats van het al betaalde bedrag.