Aanmelden als nieuw lid

Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Hier kunt u inloggen op het beveiligde deel van de KVG-website.

Na inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u doorklikken naar verschillende tabbladen. Hieronder volgt een korte toelichting.

Bent u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Klik op ' wachtwoord vergeten' . U ontvangt per e-mail nieuwe inloggegevens.

Account wijzigen

U kunt zowel uw gebruikersnaam als uw wachtwoord zelf wijzigen. U kunt dan kiezen voor iets dat u gemakkelijker kunt onthouden.

Wijzigen NAW gegevens

Hier kunt u uw persoonlijke gegevens aanpassen, zoals: adresgegevens, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres.

Financieel overzicht

U vindt hier uw factuurgegevens. U ziet of er nog bedragen openstaan. U kunt de facturen ook inzien. U klikt daarvoor onder de laatste kolom ‘Bekijk factuur’ op het vergrootglas.

Activiteiten overzicht

U kunt inschrijven voor activiteiten tussen 1 juni en 15 augustus.
Als u klikt op ‘Activiteitenoverzicht’ ziet u de volgende regel:

Activiteiten: Overzicht - Ingeschreven - Gekoppeld

Als u dan klikt op ‘Ingeschreven’ ziet u voor welke activiteiten u zich heeft aangemeld.

Overzicht deelnemers van uw eigen ingeschreven activiteit

Klik op uw ingeschreven activiteit. U ziet helemaal onderaan staan 'bekijk inschrijvingen'. Als u daarop klikt ziet u de deelnemerslijst.  Meer gegevens van de deelnemers kunt u vinden op de ledenlijst onder besloten pagina's.

Besloten pagina’s

Hier vindt u:

• Stukken jaarvergadering,
  • Statuten,
  • Ledenoverzicht, te vinden onder Overzichten vanuit rapportage,
  • Funktieprofiel bestuurslid,
  • Overzicht prijzen voorstellingen en concerten in CC Jan van Besouw seizoen 2015-2016

Uitloggen

Hier logt u uit het beveiligde deel van de site. U gaat terug naar de KVG-website. Als u vergeet om uit te loggen, gebeurt dit na enige tijd automatisch.